Efterfrågan MediYoga

Visst är det roligt när det finns en efterfrågan! Jag har i oktober föreläst om MediYoga på ST-dagarna i Jönköping. Läkare från hela landet som samlades i två dagar på Elmiamässan. 40-talet deltagare var också med på morgonyogan.Jättekul! Hoppas de upplevde det positivt och nu bidrar till att fler patienter kan få ta del av MediYoga. Har man det inte på sin egen vårdcentral går det jättebra att hänvisa till andra som har grupper. Vi som har MediYoga-utbildning har alla en basmedicinsk kunskap. Det har inte alla kurser i medicinsk yoga som krav. Det kan vara bra att känna till. 

MediYoga hösten 2018

Gratis prova på torsdag 6 september 2018 kl. 18.30-19.45. 
Det är ett mycket lugnt pass som kan utövas sittande på yogamatta eller stol. 
Kom ihåg att anmäla ditt deltagande, tel: 073-816 93 41 eller mejla info@halsann.se
Lokal: Forma Framtid, Nannylundsgatan 13 A, Eksjö. 
Kurs om tio tillfällen börjar därefter med start torsdag 20 september. 

Stressrelaterade problem, ryggproblem, oro, utmattning, huvudvärk, hjärtproblem, nedsatt rörlighet? 
Eller kanske vill du helt enkelt ta hand om dig själv.
Då kan MediYoga vara något för dig. 
Varmt välkommen! 
MediYoga Chakra

Jag sitter och smälter intrycken från chakrakursen jag var på i Grekland för två veckor sedan, på Karpathos. Den veckan gjorde så gott! Att få varva ner, att få lära sig nytt, att få stärka kroppen med yoga, fantastisk mat och umgås med andra likasinnade. Jag hoppas vid tillfälle få  en möjlighet att dela med mig av min nya kunskap om hur yogaövningarna är förknippade med  våra energihjul (chakra) och energibanor i kroppen.

Akupressur

Hjälpt till att assistera på Akupressur steg 1 tillsammans med Helena (lärare) och Oz (assistent). Det har varit en sååå bra, rolig och lärorik helg på Axelsons i Stockholm. 

Akupressur

En härlig helg full av teori o praktik o fantastiska människor. Vi nöter in akupunkter, puls- o tungdiagnostik och sambanden i de fem elementen trä, eld, jord, metall och vatten. Nu i kylan, tänk på balansen mellan kyla o värme  (yin o yang). Klä på er o ät varm mat