Introduktionskurs i Akupressur

Jag kan inte skryta med att jag uppdaterar den här sidan särskilt ofta. Nu har jag hur som helst snart en ny introduktionskurs i Akupressur i Eksjö, den 22-23 feb 2020. Det ska bli sååå härligt att träffa nya intresserade personer. De praktiska passen varvas med kortare pass om traditionell kinesisk medicin. Blir du också nyfiken och vill delta så gå in på Axelsons hemsida. Information hittar du under "Kroppsterapier". www.axelsons.se 

Workshop 4 maj 2019 kl 11-14

Ta hand om dig

Nu är det dags för en workshop där du får möjlighet att ägna dig själv tid och omtanke. Både MediYoga och Hudvård. Vi behöver ju ta hand om oss på olika sätt, eller hur? Det är ett mycket förmånligt erbjudande eftersom du även får en goodiebag som t.o.m. är värd mer än vad du betalar i deltagaravgift! Anneli Uusitalo är BeautyConsultant från Vackert.Nu och kommer att ge dig tips och råd utifrån din hudtyp och jag kommer att hålla ett lugnt MediYoga pass som alla kan vara med på. Hör av dig om du undrar något. Annars är det fritt fram att anmäla sig. Ring eller sms:a Tel: 073-8169341.
Varmt välkommen! / Anne och Anneli

MediYoga 2019

Gillar du också Yoga? Så där så att du har svårt att vara utan det i vardagen? Då längtar du kanske till vårterminens MediYoga som startar nu igen vecka 5. Eller är det så att du länge varit nyfiken men det har liksom inte blivit av. Kanske du tänker att man behöver vara så mjuk och rörlig för att utföra yoga? Då ska du testa MediYoga Antistress. Där kan du välja att sitta på stol eller på yogamatta. Ett perfekt nybörjarpass. Den här yogaformen är betonar helheten, både det fysiska och det psykiska eller meditativa. Det kan vara en utmaning om man sällan varvar ner i vardagen och har svårt för att bara vara med sig själv. Att ta kontakt inåt. Men alla kan och man gör i sin egen takt. Här finns ingen prestation eller jämförelse. Har du yogat förut och kanske vill testa  ett nytt pass så kan  MediYoga Flow vara ett alternativ. Det är fortfarande lugnt såsom MediYoga är men lite mer krävande än Antistresspasset och lite mer liggande övningar. I vecka 3, torsdag den 17 januari 2019 kl. 17.30-20.15 är det gratis prova på pass. Du kan läsa mer under ”schema och priser”. Anmäl ditt deltagande och kom och testa! 
Varmt välkommen!
Diplomerad akupressör

Nu har jag efter nästan två års teori och praktik blivit klar Diplomerad Akupressör. Visst känns det härligt!!! Det är inte bara duktiga lärare och härliga kurskamrater utan även de kunder som kommit till mig som gjort min resa till att bli färdigutbildad. Jag hälsar er nu fortsatt varmt välkomna att boka tid hos mig och även nya kunder förstås. Akupressur gör så gott för kropp och själ. Välkommen att upptäcka det
Efterfrågan MediYoga

Visst är det roligt när det finns en efterfrågan! Jag har i oktober föreläst om MediYoga på ST-dagarna i Jönköping. Läkare från hela landet som samlades i två dagar på Elmiamässan. 40-talet deltagare var också med på morgonyogan.Jättekul! Hoppas de upplevde det positivt och nu bidrar till att fler patienter kan få ta del av MediYoga. Har man det inte på sin egen vårdcentral går det jättebra att hänvisa till andra som har grupper. Vi som har MediYoga-utbildning har alla en basmedicinsk kunskap. Det har inte alla kurser i medicinsk yoga som krav. Det kan vara bra att känna till.