Försäljning

När du besöker HälsAnn har du möjlighet att köpa ekologiska produkter från Sunrider och c/o Gerd. Jag är också återförsäljare till Solideas kompressionsplagg. Fråga mig gärna om råd. 
Du kan också fylla i formuläret nedan och precisera vad du önskar köpa och till vilken adress så skickar jag dig varorna med posten inkl. faktura där det tillkommer en kostnad för porto. 

Jag har ett fåtal produkter hemma och vill du vara säker på att det du önskar finns kan du kontakta mig i förväg.
Det som oftast finns hemma är Fortune Delight, Calli-te, Vitashake, VitaDophilus, Suntrim, Slimcaps, SunBar, Smart Gummy mango samt Deodorant. 

Sunrider
Vid lymfmassage rekommenderar jag att du kompletterar med en renande dryck som Fortune Delight eller Calli-te. Suntrim är ett bra komplement eftersom kapslarna löser upp fibroser.

Förutom att rena kan det vara bra att näringsge. Jag har produkter med antioxidanter, probiotiska fibrer som är bra för de nyttiga tarmbakterierna m.m.

Är du godissugen finns SunBar och Smart Gummy.
SunBar choklad är en energibar som är örtbaserad, näringstät och ger bra energi. Full av fiber och rik på sojaprotein.
Smart Gummy mango är ett gelégodis med vitaminer, fiber och inget tillsatt socker eller gelatin. 100 % vegan.

c/o Gerd
Deodorant unisex
Det kan vara svårt att hitta en bra ekologisk deodorant fri från aluminiumklorid, alkohol och parabener. Denna fungerar verkligen och luktar fräscht (cypress och rosenträ). Även doftfri finns. 

Solidea
Kompressionsplagg från Solidea. Fråga mig gärna om råd. Jag tar hem produkter löpande. Gå gärna in på www.solidea.com för att få en bild av deras utbud.