Massage

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en avslappnande och väldoftande behandling på fötter och rygg med nio olika ekologiska, eteriska oljor som stödjer både rygghälsan och immunförsvaret. Eftersom dofterna når hjärnans känslocenter kan effekten bli att du även upplever en känslomässig balansering.
På ryggen droppas oljorna som regndroppar och stryks ut med en teknik från Lakotaindianerna och Tibet.

Uråldrig kunskap
Regndroppstekniken är en syntes av
- Lakota-indianernas fjäderlätta fingerrörelser på ryggen som stimulerar nervsystemet.
- Vitaflex, en fingervickningsteknik, som skickar pulser för att lösa upp blockeringar i kroppens elektriska system. Vita flex är en tretusen år gammal teknik från Tibet.
- Den uråldriga insmörjningen med ekologiska eteriska oljor, som är växternas skyddande och livgivande vätska, som ökar antioxidantaktiviteten i hela kroppen, renar den från gifter, stödjer immunförsvaret och stärker ryggen. De väldoftande oljorna är också känslomässigt upplyftande.

Jag använder terapeutiska oljor från Young Living vilka är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas  naturligt verksamma beståndsdelar.


Lymfmassage

Lymfmassage är en enkel metod med goda resultat vid svullnader i armar och ben eller trötthetssymptom.

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Behandlingen blir därför en blandning av strykningar, muskelmassage, andning och tryck.

Detta är en mycket lugnande behandling eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig "lätt i kroppen" efter massagen.


Friskvårdsmassage

En avkopplande massage som ökar cirkulationen och mjukar upp spända och ömma muskler.